Komentowana treść: Amiga Games TOP10
[#1] Re: Amiga Games TOP10
Widzę, że niezłego klina zabiłem wpisując ostatnio grę Dreadnoughts na 10. miejscu :)

Nikt w to nie grał? Kurde, a mnie ta gierka wciągnęła na dobre kilka miesięcy... Dowodziło się tam okrętami wojennymi (m.in. drednotami, ale też predrednotami itp.) w bitwach na Morzu Żółtym, pod Cuszimą i w kilku bitwach I w.ś. Coś pięknego dla fana marynistyki (eh, rozmarzyłem się - brakuje mi takiej gierki na pc)
[#2] Re: Amiga Games TOP10

@Baron Althaar, post #1

brakuje mi takiej gierki na pc

Cóż za straszliwy pechozol...
[#3] Re: Amiga Games TOP10
Mam propozycję do głosowania na listę: zlikwidujmy tą skalę punktową (1 miejsce formularza = 10 pkt, drugie = 9 itd.). Głosujmy na 10 gier, ale niech każda wymieniona gra to będzie 1 pkt. Tak jest wg mnie sprawiedliwiej i przy okazji będzie wiadomo ile osób głosuje na grę z 1 miejsca listy.

[#4] Re: Amiga Games TOP10

@PopoCop, post #3

ano, nie było by aż taką najgorszą rzeczą jakby była podawana liczba głosujących
[#5] Re: Amiga Games TOP10

@Baron Althaar, post #1

mialem okazje w to pogrywac.

a co do pc..blleee...
[#6] Re: Amiga Games TOP10

@PopoCop, post #3

Kiedyś tak było i było za dużo remisów.
[#7] Re: Amiga Games TOP10

@MinisterQ, post #2

A żebyś wiedział. Fajnych gier z okrętami wojennymi (nawodnymi) jak na lekarstwo na każdej platformie.
[#8] Re: Amiga Games TOP10

@Baron Althaar, post #7

Ech, a pamiętacie Advanced Destroyer Simulator? Fajna gierka, tylko misji było mało.

[#9] Re: Amiga Games TOP10

@gucio, post #8

Pamiętam. Bardzo ją lubiłem, ale dla mnie wysiadała przy starym hicie z c64 - "Bismarck". To było coś: prostota i świetny klimat, a poza tym pancernik to pancernik i żaden kontrtorpedowiec mu nie podskoczy ;) Niestety, wersja amigowa nie miała dźwięku i była jakaś taka "lewa"...
[#10] Re: Amiga Games TOP10
Super Frog - gra w którą do dziś gram na mojej maszynie, widziałem wprawdzie wersję na PC ale do Amigowej dużo jej brak.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem